BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, January 21, 2011

Al kisah


Aku bengang, bangang semua ada. Fb takleh function, apahal macam sial sangat tah. Dengan credit takda, adududu. Merana akuh. Ni lah muka aku yang penuh dengan serabut, setuck(haha), bosan, geram, marah, semua ada tapi aku still cover cung lagi. (gedik camtu la). Haih. Lepas tu tetiba aku dapat topup, ngee Serunuk! ;)


Lepas tu muka terus berubah, HAHA! Ceria habis. Ni act bukan gamba masa malam ni ha. Ni siang tadi, dah muka ni ceria gila, kasi hambat sajalah.

Skang ni citer dia, aku bengang sebab FB aku pukimak. Apahal tah takleh buat pape, orang lain On kan sat gi Ok pulak. Dah kenapa tah. Cibhai lahanat! (opsss! behave). Harhar. Maaf ya. Enggak sengaja, terlepas kok ;p

No comments:

Post a Comment