BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, August 18, 2011

My mine

 I love when you beside me. 
I dont wanna lose you Boo. 
Please stay ! 

Rasa bahagia bila tengok kau happy. 
Aku sayang engkau. Okbye !

CHIBIE <3

Me for you Boo

Oh boo whenever I'm gone, I'm wishing I was back home
I can feel your heart when we apart
Boo I'm on my way, trust every word I say
I can't wait to see your face
And when I said goodbye, I saw the tears 
In your eyes as you started to cry
I took your hand, and promised I'll be right back
Boo, I'm coming right back to see you Smile ;')

Remember when we first meet
I had to tell you that, I couldn't live without 
YOUR LOVE, 
When you're thinking of me, text me 1,4,3
That means I love you girl 
I'll be your everything and all you need

Boo, every minute I wanna hold your hand
Just you, thats grand. ILOVEYOU BOO <3

Monday, August 15, 2011

Luahan hati

Perjalanan macam jauh. Merangkak lagi. 
Dari atas, ke bawah, dan bawah lagi. 
Naik sikit pastu bawah lagi. Bila nak atas ?
Mungkin atau tak ? Bingung nya kepala !
Kenapa semua datang masa tengah serabut ?
Kenapa perlu jadi semua benda tu ?
Balasan disebabkan perangai lama ? Atau,
Memang takdir hidup bala memanjang ?
Oh shit ! Watefak. Aku ada hak jugak nak happy.
Sekali sekala rasa macam bodoh, tolol. 
Tapi fikir semula, semua atas dasar Sayang.
Atas dasar Cinta. Boleh faham kat situ ?
Banyak betul tanda soal. Hm. Bingai.
Kau pergi, aku terombang ambing.
Kemudian kau datang semula, aku stable balik.
Kau buat lagi, kau pergi. Aku terima lagi.
Baiknya aku ? Oh, semua atas dasar Sayang.
Sekali lagi, kau buat lagi, dan aku dah tk 
boleh nak bawak bertenang. Aku ego.
Aku tknak sakit lagi. 
Lamaa hilanggg. 
Kau datang balik, dan kau berubah. 
Alhamdulillah, aku nampak. Aku dah mula
percaya. Aku sayang kau. Aku jaga kau. 
Apa lagi yang tk cukup sebenarnya ?
Okay. Dan kemudian cerita berbulu lagi 
yang aku dengar. Berapi, panass ! 
Sampai sekarang aku sakit hati. 
Tu je nak bagitau. SAKIT HATI ! :'(

Terima Kasih !

No caption,

Hello. Saya Chichi Komar. 
Saya taknak kena GAME lagi ! 
Boleh faham tk kat situ ?
Tolonglahhh. Merayu gila babi ni.
Melutut pun boleh kalau perlu. Hm.
Sakit la dohh. 
Cuba kau kat tempat akuuuuu ! :'(

Dissapointed

I kecewa dengan you. Dengan apa yg you 
explain semalam. I stuck gila babi. 
Rasa macam mimpi je. HELLO ! 
Realiti la bingai ! Hm. Sabarrr. Berbulu.
Tkpa. Diam lagi. Act like I'm ok. 
But, dalam hati ni berkecai doh ! :'(
Apa lagi ? Apa lagi kau nak ? 
Kenapa kau suka buat macam tu ?
Bila kau buat macam tu, aku rasa
bila kita gaduh or what, kau akan
buat benda sama. Kau langsung tk
fikir apa jadi nanti. Sumpah wey. Aku sedih.
Aku ingat Dia sorang je yg last. 
Rupanya kau ada syg org lain jugak,
padahal masa tu kau dengan aku ! 
Kau duduk dgn aku, kau keluar, 
aku bagi. Aku duduk rumah diam diam.
Kau huha sana sini, aku tk fikir pape pun
bila korang sebut2 pasal dia. 
Rupanya memang benda jadi. :'(
Masa tu aku rasa kita tk gaduh pun.
Sumpah sedih wey. Erghhh :'((

Monday, July 25, 2011

Nak sloop rambut. Boleh ?


Nak sloop macam ni. Sikit je. Boleh tk you all ?
Haha macam sakai tk ? Tapiiii ! Nak jugak !
Nak try something yang baru. Haha ! :D
Okay okay, tunggu ada duit nanti.
Sumpah terus pergi buat. Rilek je. Haha
Tunggu dan lihat :D

HAPPY BIRTHDAY MAMA

MAMA ! 
HAPPY BIRTHDAY TO YOU MAMA !
I LOVE YOU ! HEHE. 
NANTI EKA BALIK, KITA CELEBRATE OK.
MUAHHHXX ! MISS YOU ! ;')

I mish you more

Sorry sebab tk reply text kau. Aku sakit hati.
She said, "I rindu you lah".
Honestly, I rindu you jugak. SANGAT !
Tapi, I tahan perasaan I untuk tk reply.
Hm. You call I, maki maki. Ok fine. I diam.
You demam ? Jaga diri ! I tkda nak jaga you
macam selalu. Hm sedih kekadang tu !
I nak you jadi kuat. Abie dah besarrr :')
Kan kan kan. Okbye ! 

Saturday, July 23, 2011

Julai

Bulan Julai. Hari lahir aku bulan ni. So, apa plan ? Hm. Entah lah.
Macam2 pulak masaalah yang datang !
Lepas satu, satu lagi datang. Bertimbun ! Bersepai
dah kepala hotak ni. Apa boleh buat ? Nasib la jack ! 
Belajar pun tunggang terbalik dah sekarang. 
Tengok je aku ni diam, gelak sana sini. 
Huru hara sana sini. Tapii, dalam nii. 
Aku je tahu. Aku je tanggung. Banyak benda kena fikir.
Family, Kawan, Belajar, Kewangan, Orang sekeliling,
plus Macam2 lagi. Banyakkk sangatt ! :(
Nasib baik diorang ada, aku tak kuat. 
Terima kasih ! <3

Morning people !

Morning you all ! :) Harini stay up. Memang tk tidur. 
Masalah besar yang tersangat besar ! Grr ! 
Firstly, sorry again to Syieb, Naz, and Put and sesiapa
yang terlibat. Especially yg malam tadi. SORRY !
Semua nak jaga aku, semua nampak apa yang jadi.
Semua risaukan aku. Terharu sangat :'(
Banyak kali dah semua nasihat aku. Tapi aku ?
Degil, ikutkan hati yang sayang ni. Sayang tapi sakit.
Apa pun tk bolehh. SO, better let go. 
DAN, masa utk MELUPAKAN semua ! 

Tuesday, July 19, 2011

I GOT FEVER

Okay. Aku demam. Dah 3hari. 
Fuck gila flu gila babi. Hidung ni kalau boleh
cabut, dah cabut dah. Kasi simpan.
Rimasss nyaaaa ! :(
Cepat la baik. Tak larat lahh. 
In the same time, Jiwa kacau ! 
Aku rindu engkauuuuuuu ! :'(
Sumpah aku Rinduuuuu ! 

=/

Even let you go
Something had along
Forever will we go
The love is never shine


Its so hard to say
Since you far away
Nothing got to do
The love is only end 
To the end of time
I'll be missing you


Harus ku akui
Sampai detik ini
Tak akan ku lupa
Kisah cinta kita
Abadi untukmu
Kan ku ukir indah namamu

Monday, July 18, 2011

Everything over

Hello people. 
Dah lama sangat tak online. Okay today. nak update blog sampai lebam. 
Mungkin hidup Single lagi bagus kot ? Tapi aku boleh ke ?
I just need someone yang boleh digelar Partner.
You know, Partner and a Friends is different.
Kawan ? Yes. Everything to me. In the same time, 
I need a Partner too. 
Dapat pun, tk reti nak hargai. Eh tolonglah.
Aku bukan sampah yang boleh kalian tendang sana sini.
Boleh tak belajar Appreciate orang depan mata ?
Boleh tk appreciate orang yang sayang kau ?
Susah sangat ke ?! Aku dah cukup la rasa pedih semua.
Sorry. I'm Left. Okbye Heartbeat. 
I miss you and  I love you. Byebye ;')

Sunday, June 19, 2011

Iloveyou

Hello ! Just wanna tell everybody that I love her very much !

Monday, June 6, 2011

Sunday, May 15, 2011

Work work

Haha aku dah keje lah sekarang. Penat gila. Tapi okay lah dari tk buat pape. Carik rezeki lebih. Bahahaha! Hurm, dapat duit nanti nak bayar hutang, then kasi open table lah apa lagi kan! =D Go baby go! HAHAHAHA jyeahh bebehh! Keje part time je pun. Keje sambil belajar katanya. Okbye.

Tuesday, May 10, 2011

Everything

Believe me. I love you.
Kau mengada sgt sgt. Nothing to say.
Aku tknak kau jadi sweetalker.
Be who you are.
Iloveyou Bie ;')

Lebiuu

       HEARTBEAT <3

sorry babe

Seriously memang dah tkda mood langsung nak online ke, blogging ke apa lancau sume. Tapi nak jugak buat harini. Memandangkan put pegi class, pinjam lappy dia sat. Actually, untuk you. Yes you! I'm sorry for what I've done. I tau skang you sakit, you pedih hati limpa sume kan. I tau sgt sgt sebab macam tu lah I rasa masa you cakap kita tk bole go on disebabkan GF kesayangan you tu. Watafak man! Masa tu rasa macam nak terajang meja kat oldtown tu. Setiap kali aku nampak oldtown je, aku mesti ingat benda bodoh tu. Kau bawak aku kat situ semata cakap benda tu. Kau buat aku teringat benda yg sakit sgt sgt. Bukan nak balas dendam, cuma benda ni dah ditakdirkan. Pehh ayat dia. Haa betul lah. Dah memang itu la kesudahan nya. Aku terima kau balik masa lepas tu, tapi kita terpaksa pisah balik atas permintaan aku pulak. Maaf kalau terasa. Hope kita boleh jadi kawan. Macam kau cakap kat aku masa kau bgtau sume ni. Kan kan? SORRY again. Take care! ='/

Sunday, May 1, 2011

SINGLE!

SINGLE! ;)
Siapa yang single bro? EH aku lah! Siapa lagi kan. Hmm. Sudah la. Cukup lah hati ni diluka, disakiti ke apa benda tah lagi kan. Dah dah la buat aku sakit. Aku ni manusia biasa je. Tolong jangan main main kan aku lagi lahh. Aku Single. Yess. Totally single. KBYE :)

YOU

I like you. 
Sweet, cool. Yeahh!
It's serious. 
I LIKE YOU VERY MUCH!

Newww

BUKAK BUKU BARU BOLEHHHHHH?! 

Tuesday, April 26, 2011

Capital A

Capital A. I will love you forever.
Never find another lover.
Miss our moment. 
Thanks Love.
ILY.

Gone

Minggu ni sangat sangat menyakitkan. Sedih. Pedih. Perit! Rasa macam da tk bole nak stand lagi. Tapi fikir panjang lah kan. You. I rindu you. Macam macam benda jadi kat I lately ni. I penat lah. I nak story memacam kat you, tapi you da macam nak jauhkan diri. Contact I pun tk dah. Lepas satu, satu lagi jadi. Luka lama tk sembuh lagi, luka baru pulak datang. Itu pun kena tanggung sesorang. Malam I text you tu, serious shit I really really need you badly. I tk tipu. I menangis. I sesorang. I kat lorong rumah you. Lepas apa je yg you balas, I balik jelah. I tktau knp you layan I macam ni. Apa salah I kat you? You marahkan I sbb benda yg tk jelas? I tk salahkan you. Its up to you. I hope, if you baca ni. I nak you tau, I rindu you. I still perlukan you macam dulu. I perlukan you untuk bagi I semangat bila I tengah down, bagi I chill bila I marah marah, semua lah you. 

OKBYE. ILOVEYOU.

I miss you actually ='(

I ♥ you syg .

I ♥ you too . Haha

I ♥ you more . Haha

I ♥ you fucking damn much!

I ♥ you fucking sucking damn too much !

I ♥ you fucking asshole shit damn damn much!

I ♥ you with all my heart sayang ! You are everything to me !

I ♥ you with all my life. Love you infinity beebiiboo, swear forever!

Monday, April 18, 2011

Nana

Lagi sekali! Lagi sekali pasal nana. You. Kalau lah you baca ni, I nak bagitau. You dah boleh jalan dengan perangai you semua. I sikit tk heran. Sumpah dah tawar hati ngan kau! Kau pepandai la jaga diri kau. Malas nak cakap banyak, aku MENYESAL kenal kau. Terima kasih. Kbye!

Dee irdaniey

Dee. Orang tk kesah awak nak buat apa pun dah ok lepas ni. Sikit pun cakap orang awak tamau dengar. Ikut la kepala sendiri ok. Ye tau, pape hal awak tanggung sendiri, tapi orang as a friend, orang tknak awak sakit hati ke apa ke. Tk mintak banyak, dengar jela cakap orang. Tapi kalau still nak keras kepala, go! Orang tk nak cakap pape dah, tk kan tegur pape dah ok? Nak macam tu kan? Its up to you. Plus, orang dah lama maafkan dee. Orang bukan la sesapa nak berdendam sgt, benda KECIK je kan. KECIK je. Tk besa mana lah kan dee? OK lah, take care! Iloveyoutoo. Kbye!

Sepi

Dah lama nya tk update blog! Adudu. Busy. Biasalah. Macam macam yang jadi. Tapi tabah jela. Hadap dengan hati terbuka. Minda yang tenang. Haha! Bingai! Tengah serabut dengan macam-macam masalah. Dah naik penat, jemu dengan masalah yang datang. Tk kuat la macam ni. Boleh jatuh gedebuk camtu je. Ada sesapa nak tolong sambut kan tk? Hmm. Permudahkan lah hidup hambamu ni ya Allah ;')

Saturday, March 5, 2011

Apa apa?!

Hmm. Kenapa eh? Entah lah. Tkda mood lah nak update blog. Macam-macam masalah yg datang. Bila dah cool, tetiba ada jea bala yg datang. Manusia mmg tk lari dari masalah. Thats why aku still COOL skg. Hmm. Hakikatnya, wa lembik la john! Hati lembut kot. Tkpelah. Hari-hari aku ceria dengan kawan sekeliling aku plus org tersayang. Jyeah. Aku kena kuat. Kena buktikan yg aku bebetol nak berubah dan ada perubahan. Bye kawan-kawan ;')

Friday, February 25, 2011

HOMESICK

Eh pegi mampos lah aku mengada ngada kea apa! Ala entah lah. Tetiba lak nak rendu bagai kat mama abah. Hmmp! Mama abah. I love you <3 Okbye

Miss them very much! 
Be strong Girl =')

Hari ini

Harini. Pegi Ptpl. Register. Okay settle. Kaka chibi temankan lagi. Dea sangat baik. Okay lepas dah settle, gerak pegi rumah put pulak hantar barang semua then keluar jap ngan abah. Lepastu balik rumah sewa, macam biasa lah life. Lepastu keluar pegi lepak khulafa ngan put, ayu, awien, fyka. Pahtu naik bukit kat baiduri pulak, mumy pun ada masa tu. Tak sangka aku jadi pendiam bila face dengan mereka semua. Haha kelakar nya. Malu lah konon nya haha. Bila dorang takda, bukan main lagi aku kan. Haha. Lepastu turun balik, haha no point. Layan kan aje. Lepas tu balik mandi mandi, ajak put ngan ayu makan naan cheese kat khulafa. Meredah hujan rintik rintik. Sampai khulafa, rasa cam pening gila. Rasa cam nak demam. Then put kata kepala panashh. Hee tatahu =/ Lepas habis makan balik umah put. Okay dah habis cerita. Aku pun tatau kenapa aku buat entry ni. Dah bodoh agaknya. Okbye 

Thursday, February 24, 2011

Kaka chibi

Kaka Chibi. Damn I love you so much. Semalam seharian kaka teman aku kat Unisel. Naik turun fakulti. Bertakung gak en ketiak. Hahaha! Lancao! Ok ok, tujuan pegi Unisel sbb nak mintak surat quit lah. Sekian lama aku tk jejak Unisel kan. Tu aku ajak kaka, aku cuak kena marah Hihi. Then kaka urus semua. Aku tlg membebel jea. Jahad nya, hihi. Thanks kaka, org syg kaka <3 Wooohooo! Biasalah, org tkda kaka, batak sikit. Haha. Cewahhh ;)

Monday, February 21, 2011

NOT IN MOOD!

Harini. Aku bengang. Sangat sangat. Dah plan dengan abah nak pegi Unisel, utk officially quit lah. Then abah ada hal bagai pulak. Jumpa kawan. Hmm. Elok aku dah bangun awal kot. Damn gila. Lepas tu abah kata besok. Then tadi masa tgh makan, borak dgn abah pasal nak pegi Unisel. Dea kata besok dea busy jugak! Fuhh! Dalam hati aku nie berapi-api mcm lahanat lah aku cite kan! Gila bengang. Dgn serta-merta muncung aku ke depan, muka sebek. Nasib lah. Pedulik pulak aku kan! Hmmp! Then abah kata. Tk bole nak elak, dea ada hal jumpa org semua. Saba saba. Rasa nak melenting jea masa tu, tapi aku fikir mama ada. Mama uh dah la batu api. Tk sehaluan ngan aku. Lagi damn! Okay stop it. So skang nie. Ada bape hari jea kot utk daftar ptpl. Takut hal Unisel kena settle memacam, tu sbb nak awal. Tapi nk wat cane, abah lak busy. Redha Chi. Hmmp! FUCKK! Aku bengang lah sial. Grrrr. Eh sudah lah! Tkda mood siaa -.-' Kbye

Dee Irdaniey

Okay guys. Ini Dee. Suka like status aku. Pahtu suka jgk curik status aku, tapi dea mintk permission pun. Don't mind. Haha ada satu hari tu aku badmood, mcm termarah sbb dea nak copy status tuh. But then dah okay. And now kami kawan. Wahahaha! Mekaseh. Pahtu aku pulak mintk tajuk lagu kat blog aku nie. Mekaseh lagi skali :D Okay. Thanks Dee sbb nak jadi kawan. Ehhh plus! Jaga Nana lelok. Dah couple ngan dea kan? Nahh, jaga bebaik okay. Okay dah, Takecare you. Kbye

Saturday, February 19, 2011

Sayang!

Sayangku. Hmm. Yayunkk. Kalau baca nie kan, haa good. 
I sayang you gila babi. I tkda orang lain. Sumpah. Hmmp! 
Now you cakap, pegi carik org lain. Benda yg I takut sgt.
Dah jadi. Ee I tatao you dah kenapa. Hmmp. I da pena cakap.
Tk kan ada org lain. Betol oh. Haih sayang. Airmata itew jatuh.
Tolong lah lapkan. Sayanggg! Jangan jauh ngan I ='(
I dah tkda semangad nie. Urghh! I nak you jea. 
Malam nie Bulan Penuh kan sayang. You bg wish.
Lepas tu sekejapan jea kita da berentakan. Sakitnya!
Yealah, betul you kata. People change. You knp mcm nie!
I nak you jealah! Ohh man. Down sangad syg ='((
Swear I RINDU you sangat sangat. Rindu sangat!
Swear I SAYANG, CINTA you seorang! 
I'm Serious. I need you. Only you. 

Love : Chichi 

Sha sha sha

Tadi. Abah ajak pegi tanjung malim. Ada hal sikit. 
Okay aku pun sesiap mandi. Then ikot. Aku drive. Penat oh.
Lepas dah settle semua abah jumpa kawan dea.
Nak balik tu, lalu Serendah. Abah tanya pasal arwah Sha.
Abah kata, jom lah singgah. Aku pun call Ninie tanya jalan.
Ninie soh call Pet. Aku call Pet. Pet bagitao semua. 
Susah jgk nak carik Kg Tok Pinang tuh. Haihh. 
Then da sampai, nak carik kubur nya pulak. Mendaki. 
Tkpa, aku ngan abah daki. Mama tk larat. Semput nanti.
Then Pet kata kubur dea tkda nama lagi. Aduh. Susah.
Pastu Pet bagitao ada belah mana. Aku carik. Then jumpa.
Kubur tu baru la jgk. Aku duduk situ. Aku menung jea. 
Tetiba meleleh airmata. Sambil tu aku baca Al-fatihah. 
Mama abah tgk aku. Then diorang gerak pi kat kete dulu.
Aku tinggal sorg. Aku nangis sepuas hati. Aku rindu kao Sha ='(
Aku bangun nak gerak, berat jea rasa. Sebak sgt.
Then aku blar. Aku ckp "byebye Sha, Ily".
"Semoga kao tenang kat sana syg". Amin amin. 

I love you

I rendu you sayang. You rendu I tk bebeh? Hehe gedik kan
You, nanti nak jalan macam nie bole? Mesti suweet gitu. 
Aauumm! Lepas tu nk suruh you dokong I kat taman.
 Woahaha terboekkk! Damn best gila.
You. I rendu you sgt sgt :'( 
Eee. Seshiapa jgn lah rampas you dari I. Tabolee!
You I punya. I dah ikat you ketat-ketat. Taukk! =='
Ok tknak membebel panjang-panjang. Nanti bosan. 
I sayang you. Sumpah I sayang you gf. You my only one. 
Eh jangan dengki yeh korang. Kbye.

Friday, February 18, 2011

Intan dayana safura

LEBUR dahh :'(
Tak sangka sangat yang friendship kita lebur macam nie jea.
Masa mula kenal, bahagia jea. Happy gila. Selalu contact.
Now dah jarang. Siap bergaduh lagi. I do miss you Nana. 
You, thanks sbb me-Remove I dari friendlist you. Thanks!
Kenapa? You takut I stalk you habis-habisan? Man, please lah.
Ok stop. I bukan nak gaduh. I cuma terkilan. 
What the hell is going on actually?!
I dunno why, you berubah. You lain sangat sangat Nana! 
Sudah lah. Now you yg back off. I know, you tk 
rugi pape pun kalao hilang I. Tahu sangat. 
Thanks for the memories Nana. Walau sekejap. 
I rendu you, I sayang you. SHIT gila ='/
Swear I menangis doh bila tgk profile you.
I dah tk friends ngan you. Terasa gila babii. Okay okay. 
Enough. Takecare Nana! 

Wednesday, February 16, 2011

Bebeh

I sayang you. Woohoo! Sayang sangat-2 okay. 
Jangan menggatal. Nanti sipak laju-laju. Mahu? 
Actually tetiba nak buat entry ni sebabbb. Nak tahu tk?
Sebab tadi baca blog member. Dea dah couple dgn boyfie dea.
Lama lah jugak, 1years lebih tk silap. But nowwww hmm.
Dorang ada masalah problem. Woot. Kesian member aku nih.
That boy mcm suruh dea move on. Carik other guy.
Secara TIBA-2 kot. So, kalau kat tempat korg, mesti sakit kan.
-People change-
Sekejap je manusia bole berubah kan. Dalam sekelip mata.
Nie yg I takut sayang. Kalau you mcm nie. Kita dah happy.
Semua kita da buat sama-sama. But then, lebur camtu jea.
Sumpah I takut kalau jadi dekat I. Shit man =/
Sayang tolong, I'm begging you. Jangan pernah berubah.
I need you. You know how much I love you. 
Sekalipun ada masalah ke tk puas hati, kita berbincang.
Boleh kan sayang. Ok enough. I love you bebeh <3

Tuesday, February 15, 2011

Puteri hajar

(Click kat gambar utk besarkan bg yg rabun)
Printscreen dari blog put put <3 Haha ngek je! Kelaka lahh!
Fb dia puteri hajar. Dia comel. Kalah I nyahh! :D 
So, nama chichi rambut lawa/cantik tu kan, setahu aku la kan.
Megat Izwan Shah yang mulakan dulu, haha! 
Then semua pun ikut, ceytt! Tapi skg rambut tu da tkda.
Dah tk curl gila babi mcm dulu ='/
Tapi tkpa, curl lah jugak haha. Thanks put, I love you Comel :')
Eh BTW, kau ingat tk put. Gambar atas tu kat Mais kan.
Kau ngan Ayu dok make over kan aku gila babi.
Tk penah penah pakai blusher, skali pakai semua.
Haha, mekaseh sbb buatkan aku jadi Hotsetap jap. Wahahaha :D

BFF 
 

Monday, February 14, 2011

Oh thanks

I have something to say here. Hello everybody! Eh tayah nak
speakang sgt lah! Oppss, haha! Alright bebeh. 
Aku buat entry ni adalah untuk mengucap ribuan 
Terima Kasih. Kepada semua kawan-kawan yg 
selama ni banyak tolong aku. Selalu ada dgn aku masa 
aku terkontang-kanting bagai kan. Thanks a lot.
Siapa yg terasa dia rapat dgn aku, 
haa kau lah. Thankss bebehh <3Keep in touch. 
Aku tknak hilang benda yg susah dapat. Kenapa susah?
Eh mestilah, susah kot dapat kawan yg bebetul 
bernama kawanokeyTerima kasih daun keladi. 
Terima kasih. Aku sayang kalian :')

Untuk myraameer

Okay tadi on fb, then ada budak comel ni tag something. Tengok bawah ni.
(Click gamba utk besarkan bg yg rabun)

Lepas tu aku pun bukak new tab, taip http://myraameer.blogspot.com/ Dengan bangganya aku tengok ada gambar aku. Haha, kembang kecut hidung baca blog dia. Thanks myra! A'ah, kita pernah terjumpa skali, masa tu dgn bie darling kan. Awk sgt tott, kontot. Tapi comel! Hee. Thanks awak sebab rajin buat entry pasal saya. Really appreciate it <3


Terima kasih myra <3 Love it very much! :')

Sunday, February 13, 2011

Lawak lucah - Makcik

Ada seorang makcik ni berumur 40++. Dia naik bas ekspres dari KL ke
Perlis. Tengah perjalanan dia nak berhajat kecil.

'alamak! leceh betullah. Tadi masa berhenti tadi tak nak kencing.
Adohh... malu pulak leh nak suruh drebar tu berenti' kata mak cik ni dalam
hatinya.

Makcik ni duduk belakang sekali. Lepas tu pulak org tak ramai.
Maklumlah... hari isnin, orang kerja. Makcik ni pun balik sebab emergency.
'macam mana nak buat ni'
Mak cik ni ada idea. Dekat tingkap bas kan ada tingkap kecik. Lepas tu
bas tu berlangsir.
'alahh kencing je lah ikut tingkap ni'. Hajatnya lepas dengan
jayanya...

Lepas tu air tu terpercik sikit2 kat seorang Mat Motor. Mamat ni pun
angin lah. 'kurang hajar!!!'

Mamat ni pun beri arahan berhenti kat drebar bas. Then Mamat ni pun
naik dalam bas dan menjerit.
sapa yg lahanat sangat ludah kat luar tadi hahhh !!!!
baik korang mengaku!!!'

Makcik ni rasa bersalah dan nak minta maaf. Dia pun berdiri.
'makcik ni apahal bangun!! duduk!!!'' jerit Mamat ni.
'cepat!! ngakulah!!!' kata Mamat ni.

Makcik ni bangun lagi. Dia kata 'sebenarnya nak...'
Lepas tu terus dipotong percakapan makcik tu.

'Makcik diam!', kata Mamat tu.
'Saya tau orang yang ludah tu lelaki sebab saya nampak mulut dan misai dia!!' jerit Mamat tu!!!

Lawak lucah - Jangan tipu budak kecik

Seorang pemuda hensome yang sedang mabuk, berjemur dipantai tanpa pakaian menutup tubuhnya. Ketika dia melihat seorang anak gadis kecil lebih kurang berumur 7 tahun berjalan melintasinya, Dengan pantas dia menutup bahagian tubuhnya yang tertentu dengan buku yang sedang di bacanya. 

Kerana hairan, anak gadis kecil itu berkata, "Abang, apa abang tutup dengan buku tu?" tanya gadis kecil sambil menunjuk ke arah buku. Kerana malu, pemuda itu menjawab, "Ah tidak ada apa-apa. ini hanya seekor burung pipit". Seekor 

burung pipit?" tanya gadis itu kebingungan. "Betul, hanya seekor burung pipit," jawab pemuda 
lebih tegas. Setelah gadis kecil itu pergi berlalu,si pemuda kembali membaca buku sambil meneguk minuman kerasnya. Tak lama kemudian, si pemuda tertidur. 


Ketika terbangun, dia berada di hospital dan merasa sakit yang amat sangat. Seorang polis menanyainya, "Apa yang terjadi?" "Saya tidak tahu.Saya sedang berjemur di pantai, lalu ada gadis kecil bertanya sebentar dan tidak lama setelah dia pergi saya tertidur dan kini tiba- tiba berada di sini. 

Polis itu pergi ke pantai mencari gadis kecil dan bertanya, "Apa yang kamu lakukan terhadap lelaki yang sedang berjemur itu tadi?" 
Gadis kecil itu menjawab, "Saya tidak melakukan apa-apa terhadap abang tu pon. Cuma waktu dia tidur, saya main dengan burung pipitnya. Tapi tidak lama kemudian, burung itu meludahi muka saya. Karena itu saya patahkan leher dan paruhnya, saya pecahkan telur-telurnya & saya bakar sarangnya!" 

Lawak bodoh - Pertandingan tetek

So ada pertandingan tetek siapa yang paling besar di Prancis. Pertandingan ini disertai oleh peserta wanita yang bertetek besar dengan berbagai saiz dari seluruh negara.

Pertandingan pun bermula....

"Dari negeri Jepun sebesar buah...... Labuuuuuuu"

*Clap* *Clap* *Woww* *Clap*

"Dari negeri Amerika sebesar buah...... Sikoiiiii"

*Clap* *Clap* *Woww* *Clap*  *besar tu beb*

"Dari negeri  Afrika pula sebesar buah...... Papaayaaaaa"

*Clap* *Clap*  *Lendirnye*


 
"Dari negeri  Australia pula sebesar buah...... Kelapa"

 
*Clap* *Clap* *Clap* *Clap*


Peserta terakhir sekali.....

"Dari negeri Malaysia sebesar buahh.....Limau"

*Boo* *boo* *kecik2 *boo* *boooooo*

"Sabar penonton... Sabar...  itu baru putingnya"

*Wtf* *woot*

WTFU


Wey babi! Nah kau amik dengan hormatnya.
Middle finger aku ni. Cantik kan. Hambekkkk!
Bodoh lahanat anjing. Geram nya! Datang da mulut lancang.
Haaa! Sebab kau ah pokemak! Buduh ya amat!
Entah apasal tah aku bengang ngan kau. Sial betul.
Kau pun sama je. You've change a lot. So bole belar!
Aku taknak tahu pape dah. Jangan terhegeh kat aku dah.
Nanti aku sepak kau sampai masuk gol. Ngertii?!
Okay berambussssssssss lah MALAON !

Happy 1monthsary



Happy 1monthsary sayang. I do love you. Thanks for the wish. I menangis masa baca text you plus tetiba keluar dekat playlist lagu romance - ku ingin kamu. Haduh haduh. Sebak didada. Aumm. Hee. I sayang you. Jangan tinggal I. Mesti kelakar kan you tgk vid tu. Tapi ikhlas dari I. Penat I buat, haha. Masa I tk makan lagi tu lah I buat vid uh. Demi tercintan kan. Hahaha :'D Sayang, thanks. I sayang you sgt sgt <3

Saturday, February 12, 2011

Memori asrama punya pasal la ni

( Click kat gambar untuk besarkan bg yg rabun)

Haha. Kelakar bila belek balik gambar lama. Rindu kat zaman dulu. Gambar atas tu macam best je, so aku rajin nak upload. Tkda gambar ngan junior =/ Hmmp. Ada pun masa raya. Hadeh, tapi kat faz or abe kot. Ini Raey. Kawankawan. Okay. Dah. Nak luah perasan rindu je ni. Hee =')

Friday, February 11, 2011

Hoping



Hello. Morning. Sayang. You know what. Setiap kali valentine, I tk penah ada someone yang nak happy happy dengan I. Kengkadang tuh, before valentine da break. Ada yang masa valentine break, haish. Sadis sadis. Sambut valentine tk elok. Yes memang pun. Kafir duh. I cuma anggap tarikh tu, tarikh bermakna. So, I want you to be my valentine. I sayang you. Kalau boleh, kat blog I ni, entry semua untuk you jea I nak buat. Haha, tapi kang sweet sangat. Tkbole :D Ngee. I want you beebiiboo. I wanna make a wish with ya 14th february. Be my, be my valentine <3 Iloveyou!

Thursday, February 10, 2011

Wednesday, February 9, 2011

Yes I am


Happiness. Yes I am. I'm happy when I'm with you beebiiboo! You always make me smile, laugh. I know, ur there had many problems and got other things to do. But you still spend a bit time for me. And I really really appreciate it darling. I can't explain how I feel to you. You so meant to me. I can't see me without you darling, please don't ever leave me. You too nice. I'm lucky to have you. Trust me. And, with ur attitude. I know, we can go on together forever. Forget the rumors. Past is past. We build a new life, keep our relationship as good as possible. I want you darling, only you! I love you so much! <3
sincere from me for : capital A. I love you darling. yes you!

Pundek

( Click kat gambar bg yang rabun )

Cibhai! Aku bengang ni. Marah semua ye. Haha overacting lak. Atas tu salah satu caci maki dari seorang sahabat aku kepada teman dia. Haha. Maaf. Siapa yang makan cili, dia yg terasa pedas. Aku pun bengang sbb ada cerita yg ta sedap didengar jugak pasal aku. Then member aku pun kena camtu. Haish. Apa sebenarnya yg dia nak ah? Dulu bukan semua dah settle bebaik ke? Tolonglah, kalau rasa ada yg tak puas di hati, katakan. Jangan sebarkan bebukan sampaikan kitorang jadi sakit hati kat kau lagi. Please. Memasing dah ada life memasing kot. Don't ruined it. Tak sangka. Hum. Pikir lah sendiri ye. LMFAO!

Tuesday, February 8, 2011

Flashback

Tak boleh tidur. Segar lagi mata ni. Then teringat masa mula bercinta dengan girlfriend baru. Bertukar number. Best nya. Macam dunia aku yang punya. Mana tak nya, impian yang diidamkan kot. Then dah berani on call. Galak. Hari berikutnya. Petang tu blackout kat rumah aku, yang sedapnya aku sorang kat rumah. Masa tu dah nak dkt senja. Gelap nok. Nasib baik lah aku ada gepren, dia lah temankan. Ececece, manis nya. Dia call, dia cakap apa je yang dia nak cakap. Kepoh. Aku pun tak bosan, seronok. Dah lah suara cool, macam tuannya. Eh jangan over. Dia panggil aku baby. Woah. Masa tu aku tepuk tepuk bantal yang aku tgh pegang. Suka punya pasal. Excited gila. Kalau bantal tu bole cakap, dia dah menjerit kot. Kesian kan. Lepas tu dia teman je aku sampai lah nak tidur. Haha, melampau. Ok ni dah cerita dalam bilik, mana boleh bagitau. Tu jelah cerita. Nanti ada lagi, wa kasi update punya. Okbye ;)

I want this


Baju ni sangat cool. Aku nak! Aku nak! Grr. Sayang! I nak baju ni. Beli lah. Bagi I. Haha. Ish, cool gila kot. Takpa takpa, nanti nak ngurat bob marley, suh dia bagi baju free ja. Alaaa! Tak mungkin la babik! Hish. Nak baju tu pundekk! Tak kiraaaa! Walaweyyy, muahxxx haha :D

Hahahaha

( Click gambar untuk besarkan bg yg rabun)

Haha baca lah yang atas tu. Dak ni first dia comment aku sbb profile fb aku ada bob marley. Then dia kata, aku tau ke semua pasal bob marley, just cam biasa lah. Sat gi dia dah ajak sembang, aku layan kan je. Dah cite sal bob marley then ke lagu nya, then pasal dia amik drugs lak, high semua. Haha, sat gi dah menyimpang citer, kemana mana tah. Tapi cool lah, aku mmg taleh tidur. Segar. Ada gak la benda nak disembang. Benda gambar atas tuh kelaka sbb dia kata partner aku mesti penat nak layan aku ni. Sbb rock ganas sgt. Hahaha pape tah lahay. Pape pun, bob marley <3 Yeyeahh ;) 

Bantal busuk

Bantal busuk sehidup semati weh! 

Yes. Aku masih ada bantal busuk. Selalu bertukar. Tapi kalau ada yg lain, kena sesuaikan diri dalam 2,3hari. Haha. Kelakar? Memang lah! Korang ada bantal busuk? Kat gambar tu lah bantal busuk aku. Nak tidur kena letak kat muka, bau bau pahtu tidur. Comel ke, haha! Siapa yang ada bantal busuk ni, org tua tua kata, tak membesar. Haha kuajaq. Manede kan! Normal lah tu. Ok lah, just nak tayang bantal cantik aku tu je. Jangan jealous. Bhahahaha. Okbye ;)

Monday, February 7, 2011

Best I ever had

Girl you my everything you all i ever wanted.
We can do it real big.
Bigger then you ever done it.
You be up on everything.
Other hoes ain't never on it.
I want this forever, i swear i can spend whatever on it.

And I say the same thing every single time.
I say you the fucking best.
You the fucking best.
You the fucking best.
You the fucking best.
You the best i ever had.
Best I ever had.
Best I ever had.
Best I ever had.

I say you the fucking.

Kalau boleh, setiap masa nak update pasal you sayang. Lagipun dah lama kan I tak update pasal kita, pasal you. Hee. Kena ada mood kot. Hell yeahh, I love you sayang <3

Put kelakar

( Click kat gambar utk besarkan bg yg rabun )

Haha. Aku cilok benda alah atas ni kat blog put. Semalam jugak dia update. Dah lah kutuk orang, boleh pulak suka suka. Ceh, aku tahu. Dia rindu aku lah tu. Kan put. Ok. Mengaku je lagi bagus. I miss you too. Hahahaha! Memang sangat kelakar. Gelak sampai terkencing terkinja kinja malam tadi. Takpelah. Pelik pun. Kawan kita. Aku pun sayang itu girl. Mekacih ;)

Suka. Sayang. Cinta mati.


I love you. Suka. Sayang. Cinta mati. Kadang setengah orang main sebut benda ni. Takda perasaan. Tapi still cakap. Apakah itu? Takpayah cakap kalau takda maksud. Tapi aku. Aku. Aku ikhlas dalam meluahkan rasa. Tambah pula dengan orang yang betul ikhlas terima aku. Apedehal? Dia aku punya. Kau nak dia? Mau mati ka? Ngadap aku dulu. Cehh. Aku bukanlah gangsta nak hentak orang. Tapi. Tapi aku baran kalau orang rampas hak aku. Hak aku, aku sorang bole rasa. Kau nak share, baktang nyawa. Bran? Haa aku tau kau goyang. Goyang-goyang bole jalan. Main jauh jauh. Jangan datang lagi. Semak.


Got it? Ya. I love my Girlfriend. Maksud? Ah bebal. Saya sayang gf saya. Haa. Faham kan? Mungkin aku ikut jalan bengkok. Tak macam orang lain, ikut highway. Tapi aku bahagia kat sini. Jangan kacau. Merayu. Jangan kacau rumahtangga orang. Opps mungkin dah terlebih. Baiklah. Satu satunya dia dalam hati. Manede orang lain. Cerita lama, jadikan pengajaran. Jangan tanam dalam hati. Nanti sakit. Sendiri merana. Jujur dan percaya dah menjadi perjanjian biasa. Tapi kami melaksanakanya dengan baik. Kau terbaik. Aku sayang engkau gepren. Jangan kau buat hal. Aku terbalikkan semua nanti. Kau bukan yang pertama. Kau lah yang terakhir. Kau yang terbaik. Terbaik, diantara kalian. Percayalah, kau dan aku. Bererti bersama. Aku nak kau. Kau kena hidup dengan aku. Sebab? Kau dah berani masuk dalam hati aku. Jiwang nya. Okay itu kenyataan. Kau memang aku punya pun. I love you sayang. Jaga diri. Muahx. 

Sunday, February 6, 2011

Oky pentipu besar

Argh. Ini bangun awal sebab terbangun tadi, ada accident. Woah, takut takut =/ Terus tabole tidur lepas tengok org accident tuhh. Adudu, then online ada cerita hot. WOWW!
Cerita pasal oky si pentipu. Opss salah, penipu lah. Haa! Aku kenal dia dohh! Masa zaman dulu-dulu, zaman aku muda-muda dulu, haha dia penah nak ayat aku. Eeuuww, tolonglah. Aku ta terima sbb dia mcm bebal sikit. Plus dia temper gila babi. Aku takda pape ngan dia, tapi dia punya marah aku nak bebagai, watafak itu manusia. Haiyo, then baca status da*** lak ada mention tuh, fuyoh fuyoh hot story. Bodoh jugak kan si oky ni. Rupanya dia dah tipu ramai org. Dia kebas duit org. Pehh bapak lahanat perangai dia. Sesiapa yg baru nak kenal dia ke apa ke, tlg la jauhkan diri dari dia melainkan dia da berubah ke apa. Ishh, berubah ke? Ampunnn, berdoa lah byk byk kepada yg maha Esa. Ini status tu.

( Click kat picture utk hasil yg lebih memuaskan )

Urm plus tak berani nak tayang comment semua kat dalam tu, semua pedas pedas. Tak baik buruk kan org, haha sikit sikit boleh laaa :D Hahaha! JAUHI DIRI dari OKY CRY! T.Q ;)

Burger gila kentang

Haha tadi aku ada belek belek picture then jumpa gamba burger ni, memang cara gila. Macam macam bentuk ada. Haha! Ada yang sampai buatkan aku terliur kot. Cehh! Selera gila. Jum lah tengok ;)









PEHHH BURGER BURGER NI SEMUA MENYELERAKAN! KORANG NAK? AKU PUN NAKK! TAPI MANA NAK DAPAT? HAHA SEDAPPNYA! :D